Choose Language: ENG | GR

Τα νέα μας


20 Μαρτίου 2013

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ERASMUS στο 28ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ουρολογίας

Αλλεπάλληλες συναντήσεις και προωθητικές ενέργειες των ουρολογικών συνεδρίων περιείχε η ατζέντα της συμμετοχής της ERASMUS στο 28ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ουρολογίας που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, στις 15-19 Μαρτίου, 2013 με περισσότερους από 14.000 συμμετέχοντες.

Η τριμελής αντιπροσωπεία της Erasmus, υπό την καθοδήγηση της CEO, κ. Γεωργίας Τσάτσου, βρέθηκε στο Μιλάνο από τις 16 ως τις 19 Μαρτίου 2013, προκειμένου να επικοινωνήσει απευθείας με την ουρολογική κοινότητα της Ευρώπης και να ενημερώσει για τα έξι διεθνή ουρολογικά συνέδρια που διοργανώνει η εταιρεία το προσεχές διάστημα σε Καζαμπλάνκα, Άμστερνταμ, Παρίσι, Αθήνα, Λονδίνο και Cape Town.  Οι σύνεδροι που επισκέφθηκαν το περίπτερο της Erasmus είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα συνέδρια αυτά, να προμηθευτούν ενημερωτικό υλικό αλλά και να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα από τις χώρες που φιλοξενούν τα συνέδρια, όπως παραδοσιακά γλυκίσματα από το Μαρόκο και καραμέλες με μαστίχα Χίου από την Ελλάδα.

Παράλληλα με την εξυπηρέτηση των επισκεπτών στο περίπτερό της, η ομάδα της Erasmus πραγματοποίησε περισσότερες από 58 συναντήσεις με εκπροσώπους των φαρμακευτικών εταιρειών και εταιρειών ιατρικού εξοπλισμού παρουσιάζοντάς τους  τις ευκαιρίες συμμετοχής στα συνέδρια της Erasmus για την προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών τους αλλά και για δικτύωση με τους συνέδρους.
Για να μάθετε περισσότερα για τα ουρολογικά συνέδρια που διοργανώνει η Erasmus παρακαλούμε πατήστε εδώ


14/02/2011

H ERASMUS ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση των υπηρεσιών  φιλοξενίας και τον συντονισμό του καθημερινού προγράμματος της
Επίσκεψης - Διάσκεψης Προέδρων Μειζόνων Αμερικανοεβραϊκών Οργανώσεων στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής τους στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα τα πενήντα, περίπου, μέλη των Αμερικανο εβραϊκών οργανώσεων, συνόδεψε η Εrasmus σε όλες τις επισκέψεις τους και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, ανέλαβε δε τον συντονισμό του προγράμματός τους  καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα από τις 8 – 13 Φεβρουαρίου 2011.

Καλεσμένοι του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, επισκέφθηκαν  για πρώτη φορά τη χώρα μας οι πρόεδροι των μειζόνων αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, οι εκπρόσωποι 52 αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων είχαν  συναντήσεις τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Καρ. Παπούλια και τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου όσο και με μεγάλο αριθμό υπουργών.
Είναι η πρώτη φορά που η «Διάσκεψη των Προέδρων» των Μειζόνων Αμερικανο-εβραϊκών Οργανώσεων επισκέπτεται την Ελλάδα. Στην αποστολή συμμετείχαν εκπρόσωποι πολύ σημαντικών οργανώσεων   από την American Jewish Committee και την Anti-Defamation League.
Η απόφαση των κυβερνήσεων Ελλάδος και Ισραήλ, να συσφίξουν τις σχέσεις τους περιελάμβανε και την πτυχή της συνεργασίας ανάμεσα στις ομογενειακές οργανώσεις Ελλήνων και Εβραίων στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τα πλεονεκτήματα της Αττικής για την προσέλκυση νέων επενδυτικών πρωτοβουλιών με αιχμή τον τουρισμό κυριάρχησαν στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρού με τους Προέδρους των Μειζόνων Αμερικανο-εβραϊκών οργανώσεων.
Ο Πρόεδρος της Διάσκεψης κ. Alan Solow, έκανε λόγο για μια χώρα με σπουδαίο πολιτισμό και μίλησε για μια άκρως επιτυχημένη επίσκεψη εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι τέτοιου είδους συναντήσεις μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της εικόνας της Ελλάδος στο εξωτερικό και να την καταστήσουν έναν ελκυστικό προορισμό σε θέματα ανάπτυξης, επενδύσεων και τουρισμού.


18/02/2011

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του προγράμματος συνεδρίων της Εταιρείας Erasmus.

Η Εrasmus παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας, ολοκλήρωσε την αναβάθμιση του on line προγράμματος εγγραφών και κρατήσεων των συνεδρίων με επιτυχία.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα (custom made) λειτουργεί με βάσει τις ανάγκες τόσο από την πλευρά της Εταιρείας (operation) όσο και τις ανάγκες των συνέδρων (πελατών), διευκολύνοντας και απλουστεύοντας το χρόνο που χρειάζεται για συμμετοχή στο συνέδριο, με όλες τις υπηρεσίες διαθέσιμες (εγγραφές, ξενοδοχεία, εκδρομές, υποβολή εργασιών, αξιολόγηση κριτών, κοινωνικές εκδηλώσεις, κλπ). Το πρόγραμμα συνδέθηκε με το αντίστοιχο λογιστικό, το οποίο επίσης αναβαθμίστηκε, προκειμένου να παρέχονται ολοκληρωμένες και οι  λογιστικές υπηρεσίες ηλεκτρονικές  (ηλεκτρονική τιμολόγηση).
Το πρόγραμμα είναι που εύχρηστο και φιλικό στο χρήστη αλλά και στο προσωπικό της Εταιρείας που  ασχολείται με τη διαχείρισή του, αναβαθμίζει σημαντικά και το αποτέλεσμα της διοργάνωσης συνεδρίων.

Αρχή

Copyright Erasmus Conferences Tours & Travel S.A.
The site is best viewed in 1024x768 pixels resolution